З 1 січня 2021 року в закладі впроваджене оновлене меню для школярів за рекомендацією кулінарного експерта Є.Клопотенка.Із вжитку вилучені сосиски, печиво, солодощі.Готують нові страви, такі як паелья, нагетси, курячі биточки, січеники.У великій кількості готують страви з овочів.У меню присутні фрукти.

    1   2
       
    3   4

    Звернення з нагоди Дня охорони праці

    Постер до Дня охорони праці

    Увага коронавірус!

    Профілактика захворювання

     

    virus01

    Закон про захист населення від інфекційних захворювань

    Профілактика грипу та ГРВІ

    Поради щодо харчування підлітків

    КОРИСНІПОСИЛАННЯ

    ЗНАЙТИНАС

    © 2024 . Всі права захищено. Розроблено веб-студією "Sigma"